|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Formació i ocupació

Dimarts, 20 de desembre de 2016

L'alumnat del PTT de la Mongia participa en una jornada de sensibilització sobre diversitat funcional

Els estudiants d'administratiu han col·laborat de monitors voluntaris en la Jornada d'Esport Inclusiu organitzada per l'associació Amics d'en Biel.
Aquesta associació està dedicada a l'ajut de persones amb discapacitats físiques i psíquiques. L'objectiu de la jornada era posar-se al lloc de l'altre per entendre l'esforç d'aquests nens.

En el decurs de la jornada de sensibilització, els noies i noies del PTT d'administració va escoltar atentament les paraules d'en Marc Buxaderes que els va regalar la seva experiència de vida. Va transmetre als joves les dificultats amb les que conviu dia a dia però sobretot, la il·lusió, la superació i les ganes d'assolir nous reptes. Els alumnes van empatitzar amb en Mac i van reflexionar sobre un munt de qüestions. La jornada va finalitzar amb un partit de bàsquet en cadira de rodes. En Ricardo Núñez i en Biel Carbó van ensenyar com utilitzar la cadira de rodes i van capitanejar els equips pel partit.

A més, les noies i nois del PFI-PTT van col·laborar fent de monitors voluntaris donant suport a l'organització de la Jornada d'Esport Inclusiu. El jovent va finalitzar el jornada amb una sensació molt positiva d'haver aportat el seu granet de sorra a nivell social. És un gran estímul ajudar i sentir-te útil.

Mitjançant aquestes jornades i voluntariats es pretén fomentar valors i capacitats com l'empatia, el compromís, el vincle, la implicació, el respecte.. Des del PTT es treballa la globalitat de la persona. El coneixement de les matèries és important però es posa l'accent en el desenvolupament personal dels joves dotant-los d'eines per afrontar el seu futur amb més seguretat i constituir una societat participativa.

Des de la Mongia, el grup d'administratiu del PFI-PTT Cardedeu volem donar les gràcies i aplaudir la tasca de l'Associació Amics d'en Biel i en especial, a la seva presidenta Noelia Cortés.

Imatges

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: