|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies

Divendres, 4 de maig de 2018

L'alumnat del PTT d'administració de la Mongia visita l'empresa Intermas Group a Llinars del Vallès

Els joves d'administratiu van ampliar els seus coneixements d'empresa amb la visita a Intermas Group, líder en producció i distribució de malla de plàstic extruïda per a múltiples sectors, jardineria, indústria, geosintètics, construcció, packaging o agricultura, entre d'altres.

L'equip docent del PFI-PTT de Cardedeu ha organitzat aquesta visita per finalitzar l'etapa teòrica del curs. Durant maig i juny l'alumnat farà 180 hores de pràctiques a les empreses posant en joc tots els coneixements adquirits en el mòdul de formació professional.

Abans de la visita, els joves havien recollit informació sobre l'empresa i havien elaborat un guió. Durant l'exposició de Daniel Guixens, director financer, els nois i noies han fet preguntes en relació a l'organització, a la política d'empresa, els perfils del personal, els requisits de contractació, l'estructura dels departaments, les tasques dins del departament d'administració, l'rganigrama... Després han visitat la fàbrica coneixent in situ tota la part de producció.

L'equip docent del PFI-PTT Cardedeu vol agrair l'atenció i col·laboració del director financer, Daniel Guixens, en la formació dels joves, que han gaudit de la visita i han fet una valoració molt positiva de la sortida.
Imatges

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: