|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Formació i ocupació

Dilluns, 4 de desembre de 2017

L'alumnat del PFI-PTT de la Mongia participa com a voluntaris en la Jornada d'Esport Inclusiu

Amb motiu del Dia Mundial de la Discapacitat, l'alumnat d'administratiu ha col·laborat com a monitors voluntaris en la Jornada d'Esport Inclusiu que organitza l'associació Amics d'en Biel de Cardedeu. Aquesta associació està dedicada a l'ajut de persones amb discapacitats físiques i/o psíquiques. L'objectiu de la jornada és sensibilitzar a la població gaudint de l'esport.

Els joves del PFI-PTT han col·laborat com a voluntaris donant suport a l'organització. La Jornada va finalitzar amb el 1er torneig "L'avi Joan" de bàsquet amb cadira de rodes entre CB Granollers i Escola AFA. L'alumnat també va fer un partit de bàsquet en cadira de rodes experimentant a nivell tècnic les dificultats de maniobrar la cadira.
A través d'aquest voluntariat es pretén fomentar valors i capacitats com l'empatia, el compromís, el vincle, la implicació o el respecte. Des del PTT es treballa la globalitat de la persona, ja que el coneixement va de la mà del desenvolupament personal per crear una societat participativa.

Des del PFI-PTT Cardedeu de la Mongia volem donar les gràcies i aplaudir la tasca de l'Associació Amics d'en Biel i en especial, a la seva presidenta Noelia Cortés.
Imatges

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: