|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Formació i ocupació

Dimecres, 23 de març de 2016

L'alumnat del PFI-PTT de la Mongia guanya el 1r premi del Concurs Joves Idees Emprenedores en la categoria "millor idea sostenible"

Un altre grup ha resultat finalista en la categoria de "millor idea social i/o solidària"
El projecte Endollat wam presentat per un grup d'estudiants del Programa de Formació i Inserció- Pla de Transició al Treball (PFI-PTT) d'administració de la Mongia ha aconseguit el primer premi de la categoria "millor idea sostenible i/o millora amb el medi ambient" al Concurs Joves Idees Emprenedores organitzat pel CSETC. El projecte ha estat escollit entre els 113 presentats, i es tracta d'un sistema d'endolls alimentat amb energia solar per permetre recarregar el mòbil o el portàtil en espais públics. Les tres alumnes han guanyat una tablet.

Un altre projecte del PFI-PTT d'administració va ser finalista en la categoria de "millor idea social i/o solidària", Malway, unes ulleres amb sistema GPS i detecció de barreres i/o obstacles de la via pública per persones amb baixa o nul·la visió. Les alumnes han guanyat un altaveu com a premi.

En total el PFI-PTT d'administració va presentar 5 idees innovadores
- Loan books: Jose Luis Soto i Alexander Plaza
- Endolla't wam: Andrea Hurtado, Mikaela Daza i Wijdane Zouni
- Restaurant premium quality: Juan Mendez i Arian Landívar
- Vitalitza't: Bàrbara Climent i Leila Bansar
- Malway: Arantxa Torres, Xènia Giménez i Ana M. Àlvarez

La tutora i l'equip de professorat de la Mongia estan orgullosos de l'esforç, el treball i l'actitud col·laboradora d'aquests nois i noies, que dia a dia es superen i demostren la seva valia assolint nous reptes.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: