|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Formació i ocupació

Dimarts, 21 de març de 2017

L'alumnat del PFI-PTT de la Mongia guanya el 1r premi del Concurs Joves Idees Emprenedores en la categoria "millor idea social"

Un altre projecte del PFI- PTT d'administratiu resulta finalista en la categoria "idea més treballada i/o coherent"

El projecte LUXURY EYE, SL presentat per un grup d'estudiants del Programa de Formació i Inserció - Pla de Transició al Treball (PFI-PTT) d'administració de la Mongia ha aconseguit el primer premi de la categoria "millor idea social i/o solidària" al Concurs Joves Idees Emprenedores organitzat pel CSETC. El projecte, escollit entre els 99 presentats, consisteix en unes ulleres per a persones amb hipoacúsia i/o sordesa que reflecteixen als vidres la conversa del seu interlocutor. Els alumnes han guanyat una tauleta.

Un altre projecte del PFI-PTT d'administració va ser finalista en la categoria "d'idea més treballada i/o coherent". JEM'S ofereix un servei de transport de persones sense conductor, emmarcat en la necessitat de garantir la seguretat dels joves que surten de festa. Les alumnes han guanyat uns auriculars que funcionen amb tecnologia bluetooth.

En total, el PFI-PTT d'administració ha presentat 4 idees emprenedores:

- Luxury Eyes, SL: Mishale Barea, Albert Comellas, Joel Maestro i Olmo Ortiz
- JEM'S: Eileen Herrera, Sara Morales, Maria Pelegrin i Judith Tomàs
- Tattoos Rolobial, SL: Bianca Domínguez, Àlex Mendoza, Lorena Romero i Rocio Sànchez
- Barcelona Internacional Tournament (BIT): Demba Ba, Patricia Díaz, Breydi Montaño i Rachid El Louah

La tutora i l'equip de la Mongia estem orgullosos de l'esforç, el treball i actitud col·laboradora d'aquests nois i noies, que dia a dia se superen i demostren la seva valia assolint nous reptes.

Imatges

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: