|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Formació i ocupació

Dilluns, 26 de febrer de 2018

L'alumnat del PFI-PTT d'administratiu conclou el projecte "Connectant Històries" amb el Centre de dia les Teixidores

Els nois i noies del PFI-PTT d'administratiu de la Mongia ha acabat avui el projecte lliurant un àlbum de les històries de vida de les persones grans de Les Teixidores.

16 alumnes del PFI-PTT d'administratiu del centre de formació La Mongia han compartit somriures i records amb vuit persones grans del Centre de dia les Teixidores de Cardedeu. "Connectant històries" va néixer amb la voluntat de fomentar les relacions intergeneracionals entre els joves i els avis compartint històries de vida.

És un projecte motivador que consisteix en establir un vincle de confiança amb les persones grans de les Teixidores per estimular la seva memòria. L'alumnat ha posat en pràctica les pautes de comunicació apreses a l'aula convidant-los a recordar detalls agradables de les seves vides. Han utilitzat les tecnologies de la informació i la comunicació per cercar imatges, municipis de naixement, programes de ràdio o televisió d'infantesa, joventut.., per estimular la memòria. Les persones grans han accedit als seus records d'una manera entretinguda i personalitzada. Pels joves ha estat una via per posar en pràctica els seus coneixements tecnològics i les habilitats comunicatives, saber estar, empatia, adequació del llenguatge, ritme i to de veu, saber escoltar.. treballades durant del curs.

Finalment, han elaborat un àlbum de records de la història de vida de cada avi i àvia i se'ls ha obsequiat al final del projecte. Des del PFI-PTT de la Mongia es vol agrair la col·laboració de la directora Laura Martí i, especialment, a totes les persones grans que hi ha participat.

Imatges

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: