|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Formació i ocupació

Dimecres, 11 de maig de 2016

L'alumnat del PFI-PTT d'administració de la Mongia visita l'empresa Llorens gmr

Els nois i noies del Programa de Formació i Inserció (PFI) de La Mongia han visitar l'empresa Llorens gmr en el marc de la matèria tècniques administratives bàsiques.

Aquesta empresa creada el 1950 és avui una empresa experta en la gestió de residus per a tot tipus d'empreses i sectors. Els conceptes treballats durant el curs els van veure reflectits en les explicacions sobre l'organització, els diferents departaments, les tasques administratives, o el funcionament del reciclatge, entre d'altres.

La visita va ser guiada per la Sra. Jordina Portell, secretària de direcció, que molt amablement va atendre l'alumnat i va animar-los a seguir estudiant. L'equip docent i les noies i nois volen agrair al gerent, Sr. Oriol Llorens, i a la Sra. Jordina, el temps que els van dedicar i la transmissió dels seus coneixements.

Imatges

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: