|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Formació i ocupació

Dijous, 25 de gener de 2018

L'alumnat del PFI de la Mongia visita empreses per completar la formació

Els joves del PFI d'instal·lacions elèctriques, d'aigua i gas de La Mongia van visitar l'empresa Ferresuin, una de les empreses de bricolatge més importants de Cardedeu, en la qual ofereixen tant serveis per a professionals com materials de ferreteria per a particulars. L'Andreu, encarregat de l'empresa, ens va fer una visita guiada per les instal·lacions on els joves van poder observar i aprofundir en els diversos materials, maquinària i eines del perfil d'electricitat.

Aquest curs també han visitat el Gremi d'electricitat de Granollers (Associació d'instal·ladors d'electricitat, fontaneria, gas i afins del Vallès Oriental). Els va rebre el president, Cristòbal del Caño, que juntament amb el recolzament de la directora, Magda Miralpeix, van resoldre els dubtes de l'alumnat de manera molt amena i connectada amb els joves. El gremi d'instal·ladors de Granollers orienta, assessora i facilita qualsevol gestió o tramitació que pot necessitar qualsevol persona que es vulgui dedicar a l'ofici.

L'última sortida del mes de gener ha estat la visita de les instal·lacions del CTRSUM, el Consorci per al Tractament de Residus Sòlids Urbans del Maresme, a Mataró. L'alumnat va recórrer les instal·lacions acompanyat per la responsable del Consorci que va explicar detalladament les funcions i els objectius de les diferents seccions de la planta de reciclatge. El Centre inclou diferents instal·lacions de tractament de residus: una planta de tractament de la fracció resta (aquells residus barrejats que encara contenen materials recuperables), una línia de tractament de residus voluminosos (sofàs, mobiliari, etc.), i estacions de transferència de les diferents fraccions recollides selectivament (matèria orgànica, vidre, envasos i paper i cartró).

El PFI vol agrair l'atenció i formació rebuda de totes les empreses que hi ha col·laborat.

Imatges

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: