|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Formació i ocupació

Dimarts, 20 de juny de 2017

L'alumnat del curs de restauració comença el mòdul de cuina

Posaran en pràctica el que han après fent el càtering per 80 persones de la cloenda dels cursos de formació de joves.
L'alumnat del curs de formació de cuina, organitzat per la Mongia i subvencionat per la Diputació de Barcelona, ha iniciat el mòdul de cuina un cop finalitzat el de de cambrer de sala. Les 12 persones que hi participen posaran en pràctica el que han après fent el càtering de la cloenda dels cursos de formació de joves el 27 de maig, on hi assistiran prop de 80 persones.

L'alumnat està rebent formació de qualitat en un entorn real de treball, a les instal·lacions d'un restaurant de Cardedeu. Dins el curs, també han fet els propis CV per competències per poder optar a les ofertes de feina que gestiona el Servei Local d'Ocupació.

El curs de formació "Iniciació a la restauració: cambrer de sala i auxiliar de cuina" està adreçat a persones en situació d'atur interessades en adquirir competències en el sector de l'hosteleria i millorar les seves opcions d'ocupabilitat.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: