|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Cultura

Dimecres, 2 de març de 2016

L'alumnat del curs de català Bàsic 2 visita la biblioteca de Cardedeu

La directora de la biblioteca els ha explicat els serveis especialment útils per l'aprenentatge de la llengua. A més, l'Oficina de Català i la biblioteca engeguen un club de lectura fàcil.
L'alumnat del nivell Bàsic 2 de català han fet una visita guiada a la Biblioteca Marc de Vilalba, on la directora, Carme Homs, els ha explicat els serveis que ofereix l'equipament i, molt especialment, aquells que els poden ser útils en l'aprenentatge de la llengua. Han conegut la secció de llengua, amb gramàtiques, diccionaris, llibres d'exercicis i de consulta, i també han descobert que poden agafar en préstec llibres, revistes, CD i DVD. Aprofitant la visita, els alumnes que no tenien el carnet de la biblioteca han aprofitat per fer-se'l.

D'altra banda, la biblioteca de Cardedeu i l'Oficina de Català han posat en marxa un club de lectura fàcil entre l'alumnat dels cursos de català per a adults del nivell elemental 1. Les persones participants han d'anar a la biblioteca i agafar en préstec un llibre de lectura fàcil per llegir durant aquest quadrimestre. Els clubs de lectura tenen com a finalitat fomentar la lectura en català, així com millorar-ne la comprensió lectora i l'expressió oral. La tria dels llibres està basada en materials i obres especialment adaptades a aquests nivells. L'objectiu final és fer perdre la por a llegir en català i fer que l'alumnat s'interessi per llegir.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: