|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Formació i ocupació

Dijous, 15 de novembre de 2018

L'alumnat de la Mongia fa tallers i xerrades complementàries al currículum formatiu

Els 32 noies i nois del PFI de la Mongia han participat en el taller "Sexualitat i riscos derivats" impartit per l'Institut d'Estudi de la Sexualitat i la Parella que organitza cada any l'àrea de Salut pública amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona. Es tracta de sensibilitzar als joves dels riscos per poder actuar en la prevenció, i els ha permès resoldre dubtes, conèixer mètodes anticonceptius, parlar de les falses creences o mites sobre la sexualitat i sobretot, treballar les relacions de parella.

D'altra banda, amb motiu de la Setmana de la Ciència, l'alumnat ha visitat el Museu Arxiu de Tomàs Balvey per fer un taller on s'han acostat al món de la ciència des d'un punt de vista proper i divertit. De la mà del divulgador científic Joan Conchello, els joves han vivenciat diferents experiments relacionats amb la pressió, l'electricitat o les matemàtiques.

Properament, els joves del PFI-PTT de la Mongia visitaran empreses del municipi per recollir in situ informació del mercat laboral desenvolupant estratègies i recursos personals com l'autonomia o la responsabilitat, entre d'altres.
Imatges

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: