|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Cultura

Dissabte, 7 de maig de 2016

L'alumnat de català de Cardedeu visita l'hort i el projecte Esbioesfera

L'alumnat del curs de català Elemental 3 de l'Oficina de Català de Cardedeu ha visitat l'hort urbà i ecològic d'Esbioesfera, al bell mig de Cardedeu. Amb el guiatge d'en Jordi, han passejat per l'hort i han après varietats d'enciams, de tomàquets, les verdures del temps (porros, bledes, carxofes...) i, enmig de les hortalisses, han pogut veure una gran diversitat de plantes aromàtiques com espígol, menta, sajolida, farigola, romaní, espernallac, sàlvia, orenga, alfàbrega... Un hort ecològic que cuiden com un jardí, on no fan servir cap producte químic de síntesi sinó matèria orgànica, i els sistemes per evitar plagues i malures es basen en remeis naturals i innocus per a la salut.

En Jordi els ha parlat de la importància de menjar el que és propi del temps, d'apostar pel que és local (producció i consum de proximitat), de la dieta mediterrània com a model alimentari, i també d'aprendre a ser autosuficients.

La visita ha estat molt interessant i l'alumnat ha estat molt atent a les explicacions d'en Jordi.

Imatges

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: