|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Formació i ocupació

Dimarts, 5 de març de 2019

L'alumnat d'administratiu i d'electricitat de la Mongia visita el Youth Mobile Festival de Barcelona (YOMO)

El Youth Mobile Barcelona, la versió junior del Mobile World Congress, tracta d’acostar la tecnologia als nois i noies d’una manera pedagògica. Un dels objectius és inspirar a milers de joves i  ajudar-los a conèixer millor les carreres professionals del sectors STEAM (ciència, tecnologia, enginyeria, art i matemàtiques) en un món on el mòbil cada vegada pren més protagonisme. 
Al YOMO, l’alumnat de la Mongia va visitar una enorme exposició de tecnologia i programació, enginyeria i robòtica, disseny i makers, així com altres activitats relacionades amb les matemàtiques, física, química i geografia. També va poder gaudir d’espectacles de teatre en viu, tallers interactius i dotzenes d’activitats pràctiques.
Pels joves va ser com estar en un parc d’atraccions cientificoartístic, corrent i fent cua per poder provar tots els experiments i tallers que s’oferien. L’alumnat destaca, especialment, els de robòtica construint i fent volar drons o muntant robots, entre d’altres. Els joves es van mostrar molt contents i entusiasmats per tot el que van descobrir al YOMO.
Imatges

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: