|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Formació i ocupació

Dimecres, 18 de gener de 2017

L'alumnat d'administratiu de la Mongia inicia el projecte integrat "Connectant històries"

Un total de 16 noies i nois del PFI-PTT d'administratiu de La Mongia han iniciat el projecte Connectant Històries en col·laboració amb el Centre de dia les Teixidores de Cardedeu. Aquest projecte va néixer amb la voluntat de fomentar les relacions intergeneracionals joves-avis compartint històries de vida.

El projecte consisteix en establir un vincle de confiança amb les persones grans del Centre de dia les Teixidores per estimular la seva memòria. L'alumnat posarà en pràctica les pautes comunicacionals apreses a l'aula, convidant la gent gran a recordar detalls agradables de les seves vides. Cada alumne recollirà informació a través d'Internet i, finalment, elaborarà un àlbum de records de la historia de vida de cada persona gran amb què se'ls obsequiarà al final del curs.

Les noies i nois utilitzaran les TIC per cercar imatges, municipis de naixement, programes de ràdio o televisió d'infantesa, joventut.., per estimular la memòria. Per a les persones grans serà una manera d'accedir a records d'una manera entretinguda i personalitzada, i per l'alumnat una via per posar en pràctica els coneixements tecnològics i les habilitats comunicatives, saber estar, empatia, adequació del llenguatge, ritme i to de veu o saber escoltar, entre d'altres, que s'han treballat durant del curs.

Cada alumne del PTT dedicarà al seu avi o àvia un total de 12 hores. La cloenda del projecte es farà el 9 de febrer amb la presentació i el lliurament de l'àlbum personalitzat a cada avi o àvia amb els seus records de vida.
Imatges

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: