|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Mobilitat

Dijous, 7 de maig de 2015

L'alcaldessa demana al conseller Santi Vila millores a l'estació de tren de Cardedeu

En concret, la millora del tram de la via en corba i més freqüència de trens
L'alcaldessa Calamanda Vila va trobar-se ahir amb el conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila, a l'estació de tren de Cardedeu aprofitant un viatge del conseller des de Cardedeu fins a Barcelona.

L'alcaldessa, acompanyada de la regidora Carme Mallorques, va recordar al conseller les reiterades peticions de Cardedeu per millorar el servei ferroviari. Va fer especial èmfasi en reclamar una solució a la distància entre el tren i l'andana al tram de corba de la via, que ha provocat algun accident als usuaris. L'alcaldessa va proposar al conseller utilitzar les altres vies per evitar incidents.

Una altra de les reclamacions del govern municipal és la demanda de més freqüència de trens fora de les hores punta i en caps de setmana, que passaria per canviar el final de línia dels trens que venen de Barcelona a Sant Celoni i no a Granollers.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: