|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Mobilitat

Divendres, 20 d'agost de 2010

L'Ajuntament veu imprescindible una quarta rotonda al projecte de remodelació de la carretera de Cànoves

El projecte de renovació integral de la carretera de Cànoves (BV-5108) està coix. Segons l'Ajuntament de Cardedeu és imprescindible que el projecte contempli la construcció d'una quarta rotonda a la cruïlla de la masia de Can Miret i així queda recollit i reclamat a les al·legacions que en els propers dies es presentaran a la Diputació de Barcelona, que és l'administració responsable del projecte.
L'alcaldessa de Cardedeu, Calamanda Vila, ha estat molt clara en aquest sentit: "tots els tècnics municipals, tant els responsables de via pública com els responsables policials, ens fan notar que si el projecte no s'esmena en aquest punt podem tenir problemes greus de seguretat, ja que hi ha una freqüència de pas molt alta de tractors i maquinària pesant que pot posar en risc a la resta d'usuaris". Vila ha assegurat que no vol "assumir la responsabilitat de no haver denunciat aquesta mancança en el moment que pertocava i, de fet, ja hem demanat aquesta rotonda en les reunions prèvies i ara ho fem formalment mitjançant les al•legacions en el període d'exposició pública". No obstant, l'alcaldessa està convençuda que "la Diputació atendrà aquesta i la majoria d'al•legacions que rebi vist el clima de col·laboració que hi ha entre les dues administracions i els mateixos propietaris afectats". "Ara és el moment que entre tots ajudem a millorar i perfeccionar aquest projecte", ha sentenciat.

L'alcaldessa de Cardedeu es va reunir aquest dijous amb els propietaris afectats per comentar-los el sentit de les al·legacions de l'Ajuntament. A més de la rotonda l'Ajuntament també demana a la Diputació que es replantegin alguns aspectes relacionats amb l'enjardinament de la zona per evitar futurs costos derivats en manteniment.

L'alcaldessa va aprofitar l'ocasió per posar-se a la disposició dels afectats per canalitzar la resta d'aportacions. En aquest sentit ja hi ha confirmada la presentació d'una trentena d'al·legacions de particulars entre les quals destaca la petició de crear una comissió mixta de seguiment on hi participin la Diputació, els ajuntaments de Cardedeu i Cànoves, l'empresa que resulti adjudicatària del projecte i els propietaris afectats.

Cal recordar que la Diputació invertirà vora 4 milions d'euros en l'execució d'aquest projecte que es preveu que arrenqui a finals del 2011 i que trigui dos anys en enllestir-se.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: