|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Acció Social

Dijous, 7 de febrer de 2013

L'Ajuntament signa un conveni amb el Col·legi d'Advocats per assessorar persones amb problemes de pagaments d'hipoteques

L'Ajuntament de Cardedeu ha signat un conveni avui amb el Col·legi d'Advocats de Granollers per tal d'ajudar i assessorar les persones amb problemes pel pagament de la hipoteca.

En virtut del conveni un advocat del Col·legi vindrà entre un i dos cops al mes a dependències municipals per tal d'atendre els ciutadans que estan en situació d'impagament d'hipoteca per problemes econòmics, i els oferirà assessorament. Els advocats del Col·legi, a més, s'encarregaran de fer d'intermediaris amb els bancs per tal de trobar una sortida a les situacions problemàtiques.

Des de Serveis Socials de l'Ajuntament es derivarà les persones que ho necessitin per tal que puguin beneficiar-se d'aquest nou servei. Recordem que és important que les persones que estiguin en una situació complicada no abandonin l'habitatge.

ImatgesAdreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: