|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies

Dijous, 14 d'abril de 2011

L'Ajuntament reparteix 45 tones de terra vegetal a 119 persones

La terra ha sortit de les restes de poda de l'arbrat viari.
L'Ajuntament de Cardedeu ha repartit gratuïtament 45 tones de terra vegetal i 7 metres cúbics de poda trinxada als ciutadans que ho han demanat.

Del 26 de febrer i fins el 9 d'abril, un total de 119 persones s'han adreçat al solar tancat municipal del Polígon Sud per recollir de forma gratuïta terra vegetal i restes de poda aptes per a jardineria. La bona rebuda de la iniciativa fa que es plantegi la possibilitat de tornar a acumular les restes de poda per repartir-la en forma de terra vegetal d'aquí uns anys.

La terra vegetal repartida ha sortit de la descomposició de les restes de poda de l'arbrat viari, que després de triturar-les, han estat més de 4 anys en una feixa a Sant Hilari primer, i al solar tancat municipal del Polígon Sud després. Un cop reposat durant aquests anys, el trinxat s'ha garbellat per eliminar les arrels i els troncs gruixuts i s'ha posat a disposició de la ciutadania per utilitzar-les com a terra vegetal per a jardineria.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: