|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Esport

Dijous, 9 de novembre de 2017

L'Ajuntament recepciona el GiM10 un cop finalitzades les obres de reforma i millora

El vas interior de la piscina coberta s'ha reformat completament per reparar les pèrdues d'aigua, s'han construït 3 pistes de pàdel i s'ha fet una nova sala d'activitats dirigides, entre d'altres.

Les obres al GiM10 ja han finalitzat. Aquest migdia regidors i regidores, personal tècnic municipal i representants de l'empresa constructora han fet una visita a les instal·lacions i han donat per acabades les actuacions.

La reforma i millora de les instal·lacions del GiM10 s'ha centrat bàsicament en arranjar les deficiències estructurals del vas interior de la piscina coberta, una actuació necessària i inajornable per les pèrdues d'aigua que tenia. A més, l'equipament esportiu s'ha ampliat amb tres noves pistes de pàdel que s'han construït en el que era la zona d'aparcament, i amb una nova sala d'activitats dirigides de 125 m² a tocar de la piscina exterior. L'obra s'ha completat amb diverses actuacions als vestidors i a les zones comunes.

L'equipament compta també amb una nova caldera de biomassa que, a més de millorar l'eficiència energètica i la sostenibilitat de les instal·lacions, farà disminuir a la meitat el cost del combustible. La nova caldera està alimentada amb estella forestal de proximitat, i produirà 960.000 Kwh anuals per a la calefacció, per escalfar l'aigua de la piscina i per a l'aigua calenta sanitària de les dutxes.

Les obres s'han allargat més del previst i per compensar les molèsties, les persones que ja eren usuàries abans del 31 d'agost gaudiran d'un descompte del 25% en les quotes d'octubre, novembre i desembre, a més de les bonificacions ja aplicades als mesos de juliol i agost i del paquet de 10 hores de pàdel gratuït.

Pel que fa a l'aparcament, des que van començar les obres s'ha traslladat davant l'edifici de la Mongia, a pocs metres del centre esportiu, amb capacitat per una norantena de vehicles.

Recordem, també, que des de l'1 de juny la gestió del GiM10 la fa l'Ajuntament, a través de l'empresa municipal C10, Serveis i Manteniments SL. Aquesta nova forma de gestió permet un major control i seguiment de les activitats, així com donar resposta a les necessitats i demandes de la ciutadania, cercant la seva sostenibilitat econòmica i el benefici social.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: