|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Salut

Dimarts, 2 de febrer de 2016

L'Ajuntament promou els hàbits saludables en el marc del Dia Mundial contra el Càncer

El Codi europeu contra el càncer s'ha actualitzat amb més i noves recomanacions d'hàbits saludables per reduir el risc de patir càncer.
Amb motiu de la celebració del Dia Mundial contra el Càncer el 4 de febrer l'Ajuntament de Cardedeu vol promoure els hàbits saludables per reduir el risc de patir càncer.

A l'apartat de Salut d'aquest web (al qual podeu accedir a través de l'enllaç situat al costat d'aquestes línies) hi trobareu el Codi europeu contra el càncer, que identifica 12 accions per reduir el risc de patir-lo. Remarca la importància d'evitar el tabac, de limitar el consum d'alcohol o l'exposició excessiva al sol, de mantenir un pes saludable i de fer activitat física. També recomana la participació en els programes poblacionals de detecció precoç de càncer de mama, de coll d'úter i de còlon i recte. Aquesta actualització inclou també la recomanació de la vacunació contra el virus del papil·loma humà, de promoure la lactància materna i de limitar l'ús de la teràpia de substitució hormonal.

També hi trobareu accés al web de la Generalitat amb vídeos, informació i consells per prevenir el càncer, entre d'altres informacions.

D'altra banda, l'entitat ONCO Cardedeu, amb la col·laboració de l'Ajuntament, celebrarà aquest dissabte 6 de febrer, a les 11 h, una xocolatada solidària amb espectacle infantil amb motiu del Dia Mundial Contra el Càncer. Tindrà lloc a la plaça de Sant Corneli.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: