|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies

Divendres, 17 de juliol de 2009

L'Ajuntament presenta les primeres al·legacions a la ubicació del circuit internacional de kàrting projectat a Llinars

L'Ajuntament de Cardedeu ha presentat avui les primeres al·legacions al Pla especial d'ordenació urbanística i assignació d'usos de Llinars del Vallès, que modifica la qualificació d'uns terrenys a tocar del terme municipal de Cardedeu permetent-ne l'ús com a centre esportiu per a la pràctica d'esports del motor. Aquests terrenys mantenen la classificació de no urbanitzable, però el Pla especial canvia la qualificació per poder instal'lar-hi el circuit de kàrting internacional.
Les al·legacions presentades per l'Ajuntament fan referència a la ubicació concreta, sense valorar el projecte. L'Ajuntament creu que és una mala ubicació per:
' Perspectiva mediambiental: el sòl està qualificat amb un cert nivell de protecció per la seva qualitat ambiental i paisatgística
' La mobilitat i accessibilitat a la zona no ha estat estudiada. Els camins avui existents surten de la C-251, i per tant, tot el trànsit que pot generar un esdeveniment internacional d'aquestes característiques vindria de l'autopista i  passaria per l'avinguda del Rei en Jaume de Cardedeu
' Molèsties als veïns pels efectes a la qualitat ambiental: contaminació acústica, increment de CO2, residus... Els terrenys es troben més a prop de zones residencials habitades de Cardedeu que de Llinars, i per tant, qui les patirà en primer terme seran els cardedeuencs.

També s'han presentat al·legacions de procediment, ja que al Pla especial d'ordenació urbanística i assignació d'usos no estan inclosos ni l'estudi d'impacte i integració paisatgística, ni la declaració d'impacte ambiental, ni l'estudi d'avaluació de la mobilitat generada.

L'Ajuntament de Cardedeu continuarà presentant les al·legacions que siguin necessàries durant tot el procés per tal d'evitar que aquest kàrting s'instal·li als terrenys on està projectat.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: