|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Gent Gran

Divendres, 18 de gener de 2013

L'Ajuntament posa en marxa el "Casal de la Fàbrica Vella", dirigit a persones grans

El Casal de la Fàbrica Vella obre de dilluns a dissabtes, matí i tarda.

La regidoria de Gent Gran de l'Ajuntament de Cardedeu, en col·laboració amb l'Associació de Veïns del barri de L'Estalvi i la Fundació Teresa Oller, ha posat en marxa el "Casal de la Fàbrica Vella", un espai per a les persones de la tercera edat, on poden relacionar-se amb companys i jugar a diversos jocs de taula. L'espai està ubicat a la Fàbrica Vella (Tèxtil Rase), i obre tots els dies de dilluns a dissabtes, de 9 a 12 h i de 16 a 20 h (els dissabtes fins a les 19 h). El Casal de la Fàbrica Vella compta amb un grup de voluntaris que s'encarreguen del dia a dia del Casal.

A l'estiu l'Ajuntament va organitzar un Casal similar, també a la Tèxtil Rase, que va tenir molt bona acollida i participació. Precisament va ser des dels usuaris d'aquest casal que va sorgir la demanda d'un espai permanent.

Informació relacionada
Entitats
Relacionat AV l'Estalvi

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: