|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Participació Ciutadana

Divendres, 8 de febrer de 2013

L'Ajuntament organitza un Fòrum Ciutadà i Fòrum d'Entitats per a la millora de la Festa Major

Seran de caràcter presencial, destinades a recollir idees i opinions per a la millora de la Festa Major. Està obert a tots els veïns del poble.
L’Ajuntament de Cardedeu ha iniciat un procés participatiu que té per objectiu millorar la Festa Major del nostre poble. En aquest sentit, i un cop tancat el període de recollida de les enquestes distribuïdes durant les darreres setmanes per diferents indrets del municipi i via internet, durant el febrer s’organitzaran un seguit de sessions de treball presencials que donaran l’oportunitat a veïns i entitats del municipi d’aportar idees i propostes que serveixin per potenciar la nostra Festa Major i adaptar-la a les demandes i expectatives de tothom. La voluntat de l’Ajuntament és conèixer de primera mà les opinions de tots els col·lectius municipals a fi de seguir treballant intensament en la millora de la que, sens dubte, constitueix una de les festes majors més emblemàtiques i populars de la comarca.


Procés participatiu

Consisteix en dues sessions de treball específicament orientades a la discussió i recollida de propostes en relació al model de Festa Major del municipi. A fi d’assolir una major eficàcia en la captació de demandes i aportacions, cadascuna de les sessions programades s’adreça a una tipologia diferent d’assistents. En aquest sentit, hi haurà un espai destinat a les entitats i el teixit associatiu (Fòrum d’Entitats) i un altre d’obert a la participació de tota la ciutadania i veïns del municipi a títol individual (Fòrum Ciutadà).

El Fòrum d’Entitats és la jornada adreçada a les associacions i col·lectius organitzats del municipi. Tindrà lloc a la Sala de les Columnes el divendres 22 de febrer a les vuit del vespre i aplegarà representants de cadascuna de les entitats del poble. No és necessària inscripció prèvia per tal de participar-hi.

El Fòrum Ciutadà es tracta d’una sessió oberta a tots els veïns i veïnes de Cardedeu, que es durà a terme el dissabte 23 de febrer a les onze del matí. A fi de tenir una idea aproximada del nombre total d’assistents, es demana que totes les persones que tinguin intenció de participar en el Fòrum Ciutadà s’inscriguin prèviament a l’OAC, ja sigui presencialment o per telèfon (93 844 40 04).

Tots dos espais comptaran amb la presència de dinamitzadors especialitzats que s’encarregaran d’imprimir a les sessions un caràcter amè i distès que faciliti l’expressió d’opinions, inquietuds i queixes. Totes les persones que no tinguin disponibilitat per assistir a les sessions presencials, poden participar en el procés enviant un correu electrònic a participacio@cardedeu.cat amb idees, consultes, propostes i queixes sobre qualsevol aspecte relacionat amb la Festa Major de Cardedeu.

Des de l’Ajuntament de Cardedeu s’encoratja tots els veïns, veïnes i entitats del municipi a participar en les diferents sessions programades durant les properes setmanes. Només amb la implicació de tothom serà possible dissenyar una Festa Major que doni resposta a totes les demandes i sensibilitats del ric i variat teixit social del nostre municipi.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: