|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies

Dilluns, 9 de juliol de 2012

L'Ajuntament inicia la recollida de signatures de la ILP després que el Ple Municipal n'hagi aprovat una moció de suport

Tothom que vulgui signar per la ILP de la regulació de la dació en pagament, de paralització dels desnonaments i de lloguer social pot fer-ho a l'OAC (de 9 a 14h).
L’Ajuntament ha iniciat la recollida de signatures de la Iniciativa Legislativa Popular de la regulació de la dació en pagament, de paralització dels desnonaments i de lloguer social. Així, tothom que vulgui signar la ILP pot fer-ho a l’OAC (Oficina d’Atenció Ciutadana), situada a la plaça Sant Joan, 1 (de 9 a 14h). En breu es recolliran signatures en d’altres equipaments municipals, com per exemple Vil·la Paquita.


El Ple Municipal del passat dijous 28 de juny va aprovar una moció de suport al procés (podeu consultar la moció al document adjunt), a través del qual es compromet a facilitar el procés de recollida de signatures.

La ILP proposa una reforma de la llei que contempli la dació en pagament retroactiva, és a dir, que amb l’entrega de l’habitatge embargat se saldi el deute. També reclama l’aturada immediata dels desnonaments quan es tracti de l’habitatge habitual i l’impagament del préstec hipotecari sigui per motius aliens a la pròpia voluntat. Finalment, proposa que les entitats financeres estiguin obligades a oferir els pisos en règim de lloguer social amb prioritat a les famílies que hi vivien, en comptes que es quedin desocupats.

Podeu consultar els detalls de la ILP a l’enllaç de la dreta.

D’acord amb la iniciativa de la ILP, es recolliran signatures fins a finals d’octubre de 2012.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: