|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Desenvolupament local

Dissabte, 23 de setembre de 2017

L'Ajuntament impulsa la contractació laboral amb subvencions a empreses que contractin persones aturades

Jornada informativa dimecres 27 de setembre, a les 9 h, a la Sala de les Columnes.

L'Ajuntament de Cardedeu ha obert una convocatòria de subvencions per a empreses que contractin persones aturades majors de 45 anys i/o que hagin realitzat un curs de formació per l'ocupació al mateix ajuntament (en aquest cas no hi haurà la limitació d'edat per poder rebre la subvenció). Els contractes han de ser com a mínim del 50% de la jornada i de mínim 6 mesos de durada.

El treball és un factor clau per al desenvolupament social i econòmic, una de les principals fonts de renda i un àmbit de socialització, de participació, i d'integració social que les administracions públiques estan obligades a promoure. És per això que l'Ajuntament de Cardedeu vol adoptar mesures encaminades a afavorir el desenvolupament econòmic local, impulsant polítiques de dinamització empresarial i de diversificació econòmica, i també d'integració laboral.

Els detalls de la convocatòria es poden consultar al web www.cardedeu.cat, clicant sobre el destacat "Subvencions" de portada. La presentació de sol·licituds finalitza el 31 d'octubre de 2017. El dimecres 27 de setembre, a les 9 h, es farà una xerrada informativa per a les empreses interessades en participar a la convocatòria, a la Sala de les Columnes de l'Ajuntament. Per assistir-hi cal omplir el formulari següent.

La convocatòria és iniciativa local subvencionada pel "Programa complementari de foment de l'ocupació local 2017-2018" de la Diputació de Barcelona.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: