|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Desenvolupament local

Dilluns, 27 d'abril de 2009

L'Ajuntament impulsa 25 mesures per estimular l'economia local i fer front a la crisi

La crisi no ha esquivat Cardedeu i l'atur ha augmentat, en només un any, un 88'4% al nostre municipi. Això vol dir que hem passat de tenir 578 persones en situació d'atur al març de l'any 2008 a tenir-ne 1.089 a dia d'avui.
Dit d'una altra manera: cada dia que passa dues persones del nostre municipi es queden sense feina. Davant d'aquesta situació tan complicada, l'Ajuntament de Cardedeu ha decidit impulsar una primera bateria de 25 mesures per estimular l'economia local.

En els darrers mesos totes les àrees del govern han treballat conjuntament per dur a terme actuacions que permetin ampliar els ajuts i les facilitats per a les persones que més ho necessiten, incentivar i estimular l'aparició de nous negocis i, al mateix temps, retallar la despesa municipal.

D'aquestes mesures, 14 ja s'estan duent a terme o estan a punt de ser aplicades, mentre que la resta s'executaran al llarg dels propers mesos. No seran, però, les últimes. El govern de Cardedeu continua treballant per impulsar noves iniciatives que permetin enfortir el teixit econòmic i comercial del municipi.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: