|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Desenvolupament local

Dimecres, 30 de novembre de 2016

L'Ajuntament i l'Associació d'empresaris dels polígons industrials es comprometen en la millora i la promoció dels polígons

La finalitat és establir un marc estable de relacions i compromisos entre les dues institucions per facilitar el diàleg entre l'Ajuntament i el teixit empresarial.
L'Ajuntament de Cardedeu i l'Associació d'Empresaris i Propietaris dels polígons industrials de Cardedeu (AEP) han signat un acord de col·laboració per desenvolupar accions de millora dels polígons i de la competitivitat de les empreses que hi estan ubicades. Han signat el conveni l'alcalde, Enric Olivé, i el president de l'AEP, Rob Van Der Snoek.

La iniciativa neix amb l'objectiu d'establir un marc estable de relacions i compromisos entre les dues institucions per facilitar el diàleg entre l'Ajuntament i el teixit empresarial dels polígons de Cardedeu i, d'aquesta manera, canalitzar les inquietuds, problemes i propostes de les empreses.

L'alcalde de Cardedeu ha manifestat que "l'Ajuntament és conscient de la importància d'establir un marc de cooperació i coordinació per tal d'assolir amb la màxima eficàcia els objectius comuns de millora dels serveis dels polígons, així com la promoció dels mateixos". El president de l'AEP ha destacat "la importància que l'existència de l'Associació ofereix la possibilitat de diàleg entre l'Ajuntament i el teixit empresarial que ha d'ajudar al desenvolupament de les empreses i a promoure la cooperació de les mateixes, a banda de la prestació de determinats serveis per als seus associats".

Actualment, l'AEP de Cardedeu ja suma 24 empreses de tots els polígons entre els seus associats. Ja hi ha en marxa diversos projectes conjunts, com el un d'innovador per desplegar fibra òptica al polígon Sud.

Imatges

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: