|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies

Dimarts, 31 d'agost de 2010

L'Ajuntament i ATLL inauguren el nou dipòsit d'abastament d'aigua potable

El president d'Aigües Ter-Llobregat i director de l'Agència Catalana de l'Aigua (ACA), Manuel Hernández, i l'alcaldessa de Cardedeu, Calamanda Vila, han inaugurat aquest matí el nou dipòsit d'abastament d'aigua potable situat al camí de Sant Hilari.
Aquesta nova infraestructura, amb capacitat per emmagatzemar 6.000 m3 d'aigua i feta amb formigó projectat, permetrà garantir les demandes actuals i futures de subministrament en un municipi que ha triplicat la seva població en els darrers 40 anys. Aquesta instal·lació se suma a la de l'antic dipòsit de 1.400 m3.

Durant la inauguració, l'alcaldessa ha manifestat que "infraestructures com aquestes són vitals pel funcionament diari de la població tot i que no llueixin com altres equipaments més espectaculars". No obstant, per Vila "era un objectiu primordial de l'Ajuntament garantir l'abastament d'aigua a tothom i amb la pressió necessària sense haver de patir per culpa d'unes instal•lacions antigues i de poca capacitat com passava amb el dipòsit vell".

Per la seva banda, el director de l'ACA, Manuel Hernández, ha posat aquesta instal·lació com exemple de "col·laboració colze a colze entre les diferents administracions per donar un bon servei als ciutadans i com exemple d'intergació en el paisatge", i ha assegurat que amb els dos dipòsits en funcionament "la població de Cardedeu té garantit el subministrament d'aigua potable pels propers 25 anys".

La construcció d'aquest nou dipòsit ha tingut un cost de 1.360.000 euros que han finançat a mitges entre l'Ajuntament de Cardedeu i Aigües Ter-Llobregat.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: