|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies

Dilluns, 17 de novembre de 2008

L'Ajuntament habilita una oficina d'informació per resoldre dubtes sobre la revisió del cadastre

Aquests dies estan arribant als domicilis de Cardedeu les notificacions del procés de revisió del cadastre que ha dut a terme la Direcció General del Cadastre del Ministeri d'Economia i Hisenda, on es comuniquen les variacions dels valors cadastrals que s'aplicaran a partir de l'any vinent i que repercutiran en l'impost de l'IBI.
De mitjana els rebuts s'incrementaran un 9,6% respecte l'any passat.

Feia 23 anys que no es feia una revisió del cadastre a Cardedeu, tot i que el Ministeri recomana fer-la cada 10 anys, i això s'evidencia en els resultats obtinguts ja que la valoració de la gran majoria de propietats presentava un desfasament notable. L'Ajuntament de Cardedeu ha baixat el tipus impositiu del dels béns urbans de 1,022 al 0,94, i dels béns rústics de 0,951 al 0,815 per compensar en part aquesta revalorització, i per crear el menor impacte possible als propietaris. Al mateix temps, aquesta revisió cadastral permetrà a l'Ajuntament incrementar el seus ingressos i destinar-los a fer accions en benefici de tothom.

L'Ajuntament ha habilitat una oficina d'informació cadastral del 17 al 28 de novembre per resoldre dubtes i facilitar informació a aquells que no estiguin d'acord amb el procés de revisió i vulguin presentar al·legacions. L'oficina està ubicada a:

CAN LLIBRE (antic ambulatori)
Dr. Ferran, 1
De dilluns a divendres de 9 a 14 h, i dimarts i dijous de 17 a 19.30 h

Les al•legacions s'han de presentar abans del 31 de desembre de 2008 a:
• Oficina d'informació cadastral de Cardedeu, del 17 al 28 de novembre
• Gerència regional del Cadastre de Catalunya, a la Travessera de Gràcia núm. 58 de Barcelona. Es pot fer de manera presencial o per correu administratiu.

Trobareu tota la informació de manera detallada i extensa al destacat situat a la pàgina principal de www.cardedeu.cat. També a la pàgina web del cadastre, a www.catastro.meh.es o a la Línia Directa del Cadastre 902 37 36 35.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: