|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Mobilitat

Dijous, 1 de març de 2018

L'Ajuntament enquesta el veïnat de l'Estalvi per instal·lar-hi una Bicicleda

Últims dies! L'enquesta sobre els possibles usos, necessitats i preferències es pot respondre a través d'un destacat a la pàgina principal de www.cardedeu.cat abans del 3 de març, o bé dipositar-la en paper a les cinc bústies habilitades al barri.

L'Ajuntament ha activat una enquesta amb l'objectiu de conèixer el possible interès del veïnat de l'Estalvi de disposar d'una Bicicleda al barri. La Bicicleda és un aparcament tancat i segur de bicicletes al qual només poden entrar-hi les persones usuàries registrades. Des del setembre 2016 n'hi ha una en funcionament a l'estació de tren.

Molts habitatges del barri de l'Estalvi presenten dificultats per guardar bicicletes (pisos sense ascensors, manca d'espais adequats dins de les llars, etc.). Per conèixer les necessitats, els possibles usos i les preferències del veïnat, al llarg de les dues properes setmanes s'enviarà una enquesta a totes les llars compreses entre l'avinguda d'Eduard Corbella, l'avinguda d'Àngel Guimerà, el carrer Doctor Klein i el carrer Aragó. L'enquesta s'ha limitat en aquest àmbit perquè és on els edificis són més antics i no disposen ni d'ascensors ni trasters i, per tant, presenten més dificultats per guardar les bicicletes.

Les enquestes es poden respondre abans del dissabte 3 de març a través del destacat de la pàgina principal de www.cardedeu.cat, o bé en paper i dipositar-les a les bústies que es poden trobar a la la Biblioteca Marc de Vilalba, Godoy (av. Eduard Corbella, 146), Fleca Puig (c. Granollers, 25 ), Bodega de l'Estalvi (Mare de Déu del Pilar, 105 ) i Fleca Rovira (pl. Joan Alsina, 12).

Entre totes les persones que hi participin se sortejaran 5 cadenats rígids tipus "U" per lligar la bicicleta amb seguretat.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: