|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies

Dimarts, 26 de març de 2013

L'Ajuntament engega el servei per assessorar persones amb problemes de pagaments d'hipoteques

Cal demanar dia i hora presentant una sol·licitud a l'OAC.
L'Ajuntament de Cardedeu ja ha posat en marxa el servei d'assessorament, orientació i intermediació en matèria hipotecària en conveni amb el Col·legi d'Advocats de Granollers. Un advocat del Col·legi atén les persones que ho sol·licitin els divendres de 9.30 a 11 h. Prèviament, cal presentar una sol·licitud a l'Oficina d'Atenció Ciutadana, juntament amb tota la documentació del cas, i al mateix moment es dona dia i hora.

L'objectiu del servei és oferir orientació jurídica gratuïta als ciutadans amb dificultats per fer front al pagament de la hipoteca, assessorar-los, i intentar una mediació amb els bancs per tal de trobar una sortida a les situacions problemàtiques.

Recordem que, en cas de rebre una comunicació judicial, és molt important anar immediatament al jutjat per aturar la demanada i sol·licitar un advocat d'ofici.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: