|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Medi ambient

Dijous, 12 d'abril de 2018

L'Ajuntament encarrega un estudi de restauració del Torrent Llibre

El document analitza el tram urbà entre la via del tren i la C-35 i proposa solucions que seran executades per fases per la complexitat i l'alt cost de les actuacions.

L'Ajuntament de Cardedeu ha encarregat el projecte executiu de restauració d'un tram del Torrent Llibre, en concret del tram urbà entre la via del tren i l'encreuament amb la C-35. El projecte analitza la problemàtica actual i proposa solucions i actuacions. Es tracta d'un document que permet tenir una radiografia completa de l'estat actual d'aquest tram del Torrent Llibre i que ha de servir per futures obres de restauració. De fet, per la seva complexitat i per l'alt cost econòmic de totes les actuacions, s'executarà per fases.

El projecte pretén resoldre els problemes socioambientals i paisatgístics actuals, com els talussos inestables, el risc d'inundació, l'estancament d'aigües a la llera, i la presència d'espècies al·lòctones invasores, entre d'altres.

Podeu consultar més informació als enllaços, on hi trobareu un resum i la presentació de l'estudi hidràulic i del projecte executiu de restauració d'aquest tram del Torrent Llibre.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: