|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Mobilitat

Dimecres, 17 d'octubre de 2012

L'Ajuntament edita un mapa de masies amb topònims

El mapa, fet sobre la base de la tecnologia de google, permet ubicar més d'un centenar de masies i edificis en sòl no urbanitzable.

L'Ajuntament ha editat, sobre la base de la tecnologia de google, un mapa temàtic de masies que situa les edificacions en sòl no urbanitzable de Cardedeu i permet ubicar-les a partir del seu nom. El mapa inclou masies catalogades i habitatges inventariats, així com algunes masies ubicades en sòl urbà, ordenats per topònim. A més, les masies que estan catalogades inclouen un enllaç a la fitxa del catàleg. El mapa es pot visitar a través de la web municipal, a l'apartat "Guia del municipi" (i a través de l'enllaç a la dreta d'aquestes línies).

L'edició d'aquest mapa s'ha dut a terme a partir de la demanda dels veïns del barri de La Coma, que argumentaven que era molt complicat explicar com arribar als seus domicilis. El mapa inclou 114 masies i edificis (amb els seus annexos); aquesta xifra, però, pot variar, ja que la tecnologia sobre la qual està editat permet fer-hi modificacions i actualitzacions.

Si voleu suggerir alguna modificació podeu enviar un correu a serveisterritorials@cardedeu.cat.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: