|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Urbanisme

Diumenge, 16 de gener de 2011

L'Ajuntament dóna per acabades les obres del carrer d'accés al nou IES Pla Marcell

Aquest passat divendres 14 de gener han finalitzat les obres d'urbanització del tram del carrer Ramon y Cajal que servirà d'accés al nou IES Pla Marcell.
Les obres s'han fet des del carrer Joaquim Blume i fins a l'entrada del nou institut amb l'objectiu de garantir el correcte accés a aquest nou equipament escolar del municipi que ha d'entrar en funcionament durant les properes setmanes. L'actuació ha comprès tota la vialitat pública, obres d'infraestructures incloses: paviment de voreres i asfalt, vorades, rigoles, guals de vianants i vehicles, columnes de llum i llumeneres, embornals, reixes i escomeses a clavegueram d'aigües pluvials, reg, electricitat i telecomunicacions. A dia d'avui només que per tancar algunes rases de la rambla d'Ernest Lluch que no tenen cap incidència sobre els accessos a l'institut.

Aquesta urbanització parcial del carrer Ramon y Cajal pertany al sector 20 "Avinguda Gaudí Sud". L'Ajuntament de Cardedeu ha avançat, de moment, els 154.120 euros del cost de les obres, que hauran d'assumir els propietaris del sector que està pendent per desenvolupar.

Si es compleixen els terminis previstos pel Departament d'Ensenyament de la Generalitat, el trasllat de l'IES Pla Marcell al nou edifici es farà durant la setmana blanca, és a dir, entre el 28 de febrer i el 6 de març.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: