|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Informació

Dijous, 26 d'abril de 2018

L'Ajuntament de Cardedeu rep el Segell Infoparticipa en reconeixement a la transparència del web municipal

La pàgina web compleix el 92% dels indicadors de transparència fixats pel Laboratori de Periodisme i Comunicació de la UAB. Només han rebut aquest segell 92 dels 947 ajuntaments catalans.

Cardedeu és un dels 92 ajuntaments distingits enguany amb el Segell Infoparticipa a la qualitat i la transparència de la comunicació pública local, una certificació que atorga la Universitat Autònoma de Barcelona com a reconeixement a les bones pràctiques als webs de les administracions públiques locals, ajuntaments, consells comarcals i diputacions.

A partir dels 52 indicadors establerts pel Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural de la UAB (LPCCP) partint de la Llei de Transparència, el Segell Infoparticipa s'atorga als municipis que obtenen més indicadors positius en funció de la seva població. Cardedeu ha obtingut el Segell per complir el 92,38% dels indicadors de transparència.

L'LPCCP ha valorat la informació publicada al web i la seva facilitat d'accés per part de la ciutadania, en temes com la informació biogràfica dels representants electes, la informació sobre contractes, convenis i subvencions, els projectes en curs, les actes dels plens o les notícies plurals, entre d'altres.

L'acte de lliurament de la 5a edició del Segell Infoparticipa va tenir lloc ahir a la tarda al Rectorat de la UAB. Va recollir el distintiu de Cardedeu Rafel Caballeria, regidor de Desenvolupament de l'Organització i Transparència.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: