|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies

Divendres, 23 de març de 2012

L'Ajuntament reduirà 30.000 euros anuals amb les noves mesures d'estalvi energètic en l'enllumenat públic

Amb la instal·lació de sistemes de regulació de flux amb telegestió i de nous rellotges astronòmics programables.
L’Ajuntament de Cardedeu, ha posat en funcionament mesures d’estalvi en l’enllumenat públic a tots els barris i polígons industrials a través de la instal·lació de nous quadres d’enllumenat amb sistemes de regulació de flux amb telegestió, i de nous rellotges astronòmics programables.

La primera mesura d’estalvi implantada ha estat consensuada amb les associacions de veïns de cada barri, i consisteix en reduir el nivell de potència lluminosa en un 20% des del moment que es posa en funcionament l’enllumenat a les zones residencials i als polígons industrials, o bé al vespre en les zones comercials i en les vies de més trànsit. Aquesta mesura suposa un estalvi econòmic de 2.000 € mensuals en la facturació d’energia elèctrica municipal.

La segona mesura d’estalvi implantada ha estat la instal·lació i programació de nous rellotges astronòmics programables a la major part del quadres elèctrics d’enllumenat públic, endarrerint 15 minuts la posada en marxa de les llums i avançant-ne 15 minuts l’apagada. Aquesta mitja hora d’estalvi diari suposa un estalvi econòmic de 800 € mensuals en la facturació municipal.

En total, aquestes mesures d’estalvi energètic poden suposar una reducció en la facturació anual de l’enllumenat públic d’uns 30.000 €.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: