|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies

Divendres, 30 de març de 2012

L'Ajuntament de Cardedeu pagarà les factures pendents durant el mes d'abril

El consistori ha habilitat un correu electrònic i un telèfon per informar els proveïdors amb factures pendents de pagament d'abans de 2012.
L'Ajuntament de Cardedeu té un deute de 610.986 euros amb els proveïdors. Aquest és l'import que el consistori ha informat a l'Estat en compliment de l'article 4 del Reial Decret Llei 4/2012, de 24 de febrer, pel qual es determinen obligacions d'informació i procediments necessaris per establir un mecanisme de finançament del pagament als proveïdors de les entitats locals.

Durant el mes d'abril es faran efectius tots els pagaments pendents anteriors a 2012, i la intenció del govern municipal és que, a partir del mes de maig, es pagui els proveïdors a 40 dies. Com explica el regidor d'Hisenda, Pere Freixas "en aquests moments estem pagant, en alguns casos, a seixanta dies o més. Durant el mes d'abril estarem al corrent de tots els pagaments per ingressos que tenim pendent de rebre, i a partir de maig pagarem a 40 dies. I esperem que, de cara a principis de 2013, ja podrem pagar a 30 dies tal com fixa la llei". Freixas anuncia també que Cardedeu no s'ha acollit al mecanisme de finançament previst en el RDL 4/2012 per al pagament als proveïdors.

Per tal de donar la màxima informació possible als proveïdors que tenen obligacions pendents de pagament d'abans de l'1 de gener de 2012, l'Ajuntament de Cardedeu ha habilitat l'adreça electrònica infoproveidors@cardedeu.cat per atendre les peticions d'informació dels proveïdors que vulguin consultar la seva inclusió en la relació certificada lliurada al Ministeri d'Hisenda i Administracions Públiques.

A més, aquests proveïdors es poden descarregar el model de sol·licitud del certificat individual de reconeixement de l'existència d'obligacions pendents de pagament a càrrec de les entitats locals de la portada del web www.cardedeu.cat. La sol·licitud s'ha de presentar a l'Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament de dilluns a divendres de 9 a 14 h, i dimarts i dijous de 17 a 19.30 h.

Els proveïdors també poden sol·licitar informació per telèfon al número 93 844 41 49, a les extensions 229 i 273.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: