|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Desenvolupament local

Dimarts, 31 de gener de 2017

L'Ajuntament de Cardedeu organitza formació en agricultura ecològica

(Canvi d'ubicació: Ajuntament de Cardedeu). La jornada comptarà amb experts que explicaran els requisits de l'agricultura ecològica i els tràmits que cal fer per obtenir el certificat.
Cardedeu acollirà la jornada tècnica "Conversió a l'agricultura ecològica" el dilluns 6 de febrer, a partir de les 10.45 h, a la Sala de les Columnes de l'Ajuntament (plaça de Sant Joan, 1). La formació s'engloba en el projecte d'impuls al sector agroecològic i respon a l'objectiu d'augmentar el nombre de productors ecològics i la superfície certificada en ecològic a la zona.

La jornada arrencarà amb l'experiència de Can Roger, una explotació agro-ramadera local pionera a la zona en la producció ecològica. Seguidament, el tècnic Oriol Rodríguez de l'Agroxarxa explicarà els requisits tècnics i d'inscripció a la certificació ecològica. A continuació, la tècnica del Departament d'Agricultura, Núria Armengol, exposarà les eines de finançament públic per a la certificació ecològica, així com les principals obligacions tributàries de les explotacions agràries. Per últim, s'exposaran les noves ajudes públiques que oferirà l'Ajuntament de Cardedeu per promocionar les finques ecològiques. Al finalitzar la jornada, s'oferirà un tast d'aliments locals i ecològics als assistents.

Les persones interessades en inscriure's poden contactar amb l'Ajuntament de Cardedeu a través del correu electrònic agroecologia@csetc.cat o per telèfon al 639 786 365 (Yago Calbet).

 

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: