|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Acció Social

Dimarts, 6 de novembre de 2012

L'Ajuntament de Cardedeu i l'Obra Social "la Caixa" signen la continuïtat del servei d'àpats a domicili

L'entitat bancària reconeix el gran impuls que fa Cardedeu quant a projectes socials i assistencials

L'alcaldessa de Cardedeu, Calamanda Vila, i Manel Mora, director d'àrea de negoci de "la Caixa" al Vallès Nord, han segellat avui un acord de col·laboració a través del qual l'Obra Social "la Caixa" aportarà 15.000 euros que l'Ajuntament destinarà al servei d'àpats a domicili. També han assistit a l'acte el regidor d'Hisenda, Pere Freixas, i el regidor de Serveis Socials i Gent Gran, Jordi Abad, i Antoni Buxadé, director de l'oficina de "la Caixa" a Cardedeu.

Els representants de l'entitat bancària han felicitat Cardedeu, ja que és un poble "molt actiu en projectes socials i assistencials". De fet, Cardedeu és un dels municipis prioritaris de l'Obra Social, bona mostra n'és el suport que donen a l'Ajuntament per projectes com el servei d'àpats a domicili.

Servei d'àpats a domicili

L'Ajuntament de Cardedeu, a través de la regidoria de Serveis Socials, va impulsar fa un any el servei d'àpats a domicili per tal d'atendre persones grans que, tot i tenir un nivell d'autonomia que els permet viure a casa, presenten circumstàncies personals, familiars o de l'habitatge que els dificulten la realització del àpats bàsics. La nova signatura de col·laboració permetrà donar continuïtat al projecte, que fins ara ha tingut molt bon funcionament i acceptació.

Actualment 10 persones es beneficien del servei, inclòs dins el Servei d'Atenció Domiciliària de l'Ajuntament, i que ajuda a prevenir situacions de crisi i deteriorament a la vegada que potencia l'autonomia de les persones ateses. Els àpats, que es reparteixen un cop per setmana, es basen en menjar frioritzat (línia freda que caduca al cap de dotze dies). La persona només ha d'escalfar-lo abans de menjar (tots els atesos disposen dels mitjans i capacitats per fer-ho).

Imatges


Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: