|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Mobilitat

Dimarts, 20 de novembre de 2018

L'Ajuntament cedeix quinze bicicletes recuperades a l'Institut Pla Marcell

L'institut les utilitzarà per fer un taller de reparació de bicicletes. El consistori i el centre comparteixen l'objectiu de fomentar l'ús de la bici i de promoure la reutilització i el consum sostenible.

L'Ajuntament i l'Institut Pla Marcell han signat un acord a través del qual el consistori cedeix quinze bicicletes recuperades per la Policia Local de Cardedeu per tal que el centre faci un taller de reparació de bicicletes entre l'alumnat.

La Policia disposa d'una seixantena de bicis recuperades no reclamades per ningú. La impossibilitat de localitzar-ne la persona propietària, ja sigui per manca d'elements identificadors o per ser resident d'altres municipis, fa que la policia tingui en custòdia un alt número de bicis que, al cap d'un temps, passen a ser de titularitat municipal, com fixa la normativa.

En paral·lel, en un dels contactes periòdics que l'Ajuntament té amb els centres escolars, s'ha tingut coneixement que l'Institut Pla Marcell farà un taller de reparació de bicicletes amb un doble objectiu: d'una banda, fomentar l'ús de la bicicleta i, de l'altra, promoure la reutilització i el consum sostenible entre l'alumnat.

L'acord ha servit per donar sortida a l'estoc de bicis i s'emmarca en les polítiques de promoció de l'ús de la bicicleta per a desplaçar-se pel municipi. L'han signat l'alcalde accidental, Joan Masferrer, i Àlex Salleras, director de l'Institut Pla Marcell.

Imatges

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: