|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Serveis

Divendres, 12 de juliol de 2013

L'Ajuntament atura unes obres de Gas Natural sense llicència

L'empresa ha de restaurar el terreny i deixar-lo com estava abans de les obres.
L'Ajuntament de Cardedeu ha ordenat l'aturada d'unes obres de canalització de Gas Natural Distribución per no tenir la corresponent llicència. En una inspecció feta ahir pels Serveis Territorials del consistori, es va comprovar que les obres que fa l'empresa no es corresponen amb les autoritzades. En concret, l'empresa ha obert una rasa al carrer les Pinedes, entre els carrers de Biscaia i del Canigó, quan aquesta havia de començar a partir del carrer del Canigó i fins el terme municipal de Sant Antoni de Vilamajor.

A més, segons els informes tècnics, l'estat actual de l'obra perjudica greument les condicions de seguretat del trànsit rodat, i per això l'Ajuntament també ha ordenat la restauració immediata del terreny per les possibles afectacions de trànsit que es puguin produir. Aquesta restauració passa per retirar la canalització instal·lada sense llicència, compactar el terreny i asfaltar la zona afectada. L'empresa té cinc dies per fer aquesta mesura cautelar, i en cas d'incomplir-la, l'Ajuntament l'executarà de forma subsidiària a càrrec de Gas Natural.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: