|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies

Dimarts, 2 de febrer de 2010

L'Ajuntament aplicarà la nova ordenança de convivència a dos joves enxampats fent pintades a les parets

Dos joves de Cardedeu van ser enxampats in fraganti per la Policia Local mentre feien pintades a parets del municipi amb esprais.
D'aquesta manera es converteixen en les primeres persones a les que se'ls aplicarà l'ordenança municipal reguladora de la convivència ciutadana i hauran de fer front a una sanció que pot arribar als 1.500 euros, i a més, fer-se càrrec de les despeses de reparació dels desperfectes. No obstant, també poden demanar commutar la sanció econòmica per treballs en favor de la comunitat, una alternativa que contempla l'ordenança en casos on es pugui identificar els infractors en el mateix moment dels fets.

La Policia Local va detectar R.G.B, de 25 anys, i P.C.H, de 27 anys, la matinada del 15 de gener al passeig Pau Picasso fent pintades a les parets i als contenidors amb esprais. Els individus van fugir en veure els agents, però després d'una breu persecució van ser interceptats.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: