|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Identitat local

Dimarts, 1 d'octubre de 2013

L'actriu Rosa Vila, a les jornades de talent local "De Cardedeu al món"

Dijous 3 d'octubre, a les 19 h, a la biblioteca.
Rosa Vila serà la protagonista de la propera jornada del cicle de talent local "De Cardedeu al món" que es farà aquest dijous 3 d'octubre, a les 19 h, a la Biblioteca de Cardedeu.

L'actriu Rosa Vila ha treballat en més d'una vintena d'obres de teatre amb directors com Lluís Pascual, Calixte Bieito, o Josep Maria Mestres, entre d'altres, i interpretant obres de Shakespeare, Txèkhov, Àngel Guimerà o Josep Maria de Segarra. Ha participat en diverses sèries de televisió com "Laberint d'ombres", "El comisario" o "Ventdelplà", i al cinema, ha fet pel·lícules amb Cesc Gay, Fernando Trueba o Ventura Pons com "En la Ciudad" o "Atlas de geografia humana", entre d'altres.

"De Cardedeu al món" és el cicle de xerrades per a descobrir els talents locals. Consisteix en una entrevista que fa l'alcaldessa i regidora d'Identitat Local, Calamanda Vila, als convidats, i després s'obre un torn de preguntes i debat amb el públic assistent.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: