|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Millora urbana

Dimecres, 16 d'abril de 2014

La zona vermella s'amplia a un tram del carrer Llinars i Esteve Barangé

El canvi ha sorgit arran d'una demanda dels comerciants de la zona.
Aquest dijous està previst que finalitzin les obres d'ampliació de les voreres del carrer Llinars entre l'av. Àngel Guimerà i el carrer Esteve Barangé. Coincidint amb aquesta actuació, aquest tram del carrer Llinars i el tram d'Esteve Barangé entre el carrer Llinars i l'av. Rei En Jaume es pintaran de vermell per tal de passar a ser zona vermella.

Aquesta nova àrea de zona vermella sorgeix d'una demanda dels comerciants de la zona, que van proposar que s'ampliés a tot el carrer Esteve Barangé i al carrer Llinars fins a Jaume Campmajor. La Policia Local va estudiar la proposta i va aconsellar ampliar-la, de moment, a un tram més limitat. Després de consultar amb les Associacions de Veïns de la zona s'executarà, de moment, el tram proposat per la Policia.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: