|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Cultura

Dimarts, 6 d'octubre de 2009

La Xarxa de Museus Locals es reuneix a Cardedeu en la trobada anual de l'entitat

El Museu Arxiu Tomàs Balvey serà l'amfitrió de la XXII Jornada de la Xarxa de Museus Locals que se celebrarà el 16 d'octubre a Cardedeu. Es tracta de la trobada anual de l'entitat, on hi participen representants de tots els museus de l'administració local de la província de Barcelona.
Enguany la jornada tracta de  Museus i innovació, i té per objectiu fer evident la innovació dels museus i del patrimoni, oferint eines i instruments per aplicar-la en el dia a dia d'aquests equipaments.

Inauguraran la jornada, a les 10 h, Calamanda Vila, alcaldessa de Cardedeu, Miquel Pujadas Subiranas, regidor de Cultura, i José Manuel González, president delegat de l'Àrea de Cultura de la Diputació de Barcelona. A llarg del dia se celebraran ponències i tallers amb l'objectiu de crear un espai per compartir, posar en comú i reflexionar al voltant d'experiències innovadores que han portat a terme els museus locals.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: