|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Mobilitat

Dilluns, 7 de gener de 2013

La T-C10 manté els preus de l'any passat

La targeta social del Bus urbà de Cardedeu seguirà tenint un cost de 2,25 euros.

La targeta social T-C10 mantindrà la tarifa del 2012 i seguirà tenint, per tant, un cost de 2,25 euros. Se'n poden beneficiar les persones en situació d'atur, els majors de 65 anys i els estudiants que, havent participat en el procés de preinscripció i matrícula de 1r d'ESO a 4t d'ESO en un institut de Cardedeu, aquest curs no han pogut entrar al centre escollit en primera opció. En tots els casos han d'estar empadronats a Cardedeu. La targeta és un abonament de deu viatges amb el BUC (Bus urbà de Cardedeu).

Les noves targetes T-C10 del 2013 estaran disponibles ben aviat a l'OAC (Oficina d'Atenció Ciutadana) de Ajuntament de Cardedeu. Els títols per a majors de 65 anys també es podran adquirir al Casal de la Gent Gran.

 

Tarifes de l'ATM i Rodalies de Renfe

L'ATM (Autoritat del Transport Metropolità de l'Àrea de Barcelona), en canvi, sí que ha revisat tarifes en el seu sistema integrat, i n'ha apujat alguna amb el canvi d'any. De tota manera, el bitllet senzill d'una zona (per anar de Cardedeu a Granollers, o per utilitzar el BUC - Bus Urbà de Cardedeu, per exemple), no varia, i continua tenint un cost de 2 euros. Sí que augmenta, en canvi, l'abonament de 10 viatges (T-10), que ara costa 9,8 euros.

El bitllet senzill de tres zones (per anar de Cardedeu a Barcelona, per exemple) passa a costar 3,75 euros, i l'abonament de deu viatges, la T-10, costa ara 26,40 euros.

 

Pel que fa als títols propis del servei de Rodalies de Barcelona (no integrats), augmenten, entre d'altres, el bitllet senzill de quatre zones (per anar de Cardedeu a Barcelona, per exemple), que ara costa 3,80 euros; el bonotren d'una zona, amb un cost de 8,60 euros, i el bonotren de quatre zones, que costa 26,50 euros. El bitllet senzill d'una zona no registra canvis, i continua tenint un cost de 2 euros.

 

A la dreta d'aquestes línies hi trobareu un enllaç a les noves tarifes de Rodalies Catalunya per al 2013.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: