|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Mobilitat

Dimarts, 27 d'octubre de 2009

La T-C10, ara també per a les persones en situació d'atur

Les persones aturades de Cardedeu es poden beneficiar de la T-C10 a partir del 2 de novembre.
La targeta social del bus urbà de Cardedeu (BUC) s'ha ampliat ara a aquest col·lectiu, format actualment per 1.200 persones, tal i com es va anunciar el mes d'abril en el marc de mesures per fer front a la crisi. Els aturats podran gaudir d'un abonament de 10 viatges del BUC per només 2 euros. La targeta es pot comprar a l'Oficina d'Atenció Ciutadana presentant un document acreditatiu de la situació d'atur.

El col·lectiu d'aturats se suma als altres dos beneficiaris de la T-C10, les persones majors de 65 anys i els estudiants que aquest curs no han pogut entrar al centre escolar públic escollit en primera opció.

A més, les persones aturades també disposen d'un descompte del 20% en qualsevol dels espectacles d'aquesta temporada del Centre Cultural, ensenyant sempre el document acreditatiu. Recordem que les famílies nombroses també disposen d'un descompte del 10% en l'entrada d'espectacles del Centre Cultural.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: