|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Formació i ocupació

Dijous, 10 de maig de 2018

La segona edició del curs d'iniciació a la restauració arriba a l'equador

La segona edició del curs de Cambrer de sala i Auxiliar de Cuina, que es va iniciar a l'abril, està arribant a l'equador amb 13 alumnes especialment motivats i il·lusionats per la formació de qualitat que està rebent en aquest sector professional. Durant 55 hores han après les competències bàsiques i tècniques d'un cambrer de sala (com fer un bon cafè, com servir i parar les taules, com portar les safates plenes i descarregar-les, com agafar les comandes.. etc..) i han treballat l'atenció al client, la comunicació i la gestió de conflictes, entre d'altres.

Al maig han començat el mòdul de cuina, tractant les característiques dels aliments i la seva conservació, i posant-se el davantal i cuinant com veritables chefs a una cuina professional.

Aquest curs, adreçat principalment a persones majors de 45 anys en situació d'atur, pretén donar competències bàsiques transversals i tècniques per millorar l'ocupabilitat dels alumnes. Es preveu fer dues sessions del currículum per competències i de recerca de feina. Des del Servei Local d'Ocupació es treballa per aconseguir incentivar les contractacions en aquest sector productiu.

El curs s'organitza des de la Mongia, i està subvencionat per la Diputació de Barcelona.

Imatges

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: