|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Cultura

Dimarts, 18 de juny de 2013

La segona edició de "Cultura al plat" supera les expectatives amb 255 paquets culturals i 270 menús venuts

Enguany ha vingut força públic de fora del muncipi per l'oferta de cinema i teatre.
La segona edició de Cultura al plat ha tingut molt bona acollida i ha superat les expectatives dels organitzadors. Enguany s'han venut 255 paquets culturals, que incloïen un menú més un espectacle cultural, i prop de 270 menús a 12 euros sense espectacle. L'any passat es van vendre 94 paquets i 230 menús. El paquet cultural amb més demanda ha estat el de l'espectacle de Pep Bou més el sopar.

L'Ajuntament fa una valoració molt positiva d'aquesta segona edició de Cultura al plat. Molts establiments comercials van exhaurir les places, sobretot del divendres, i també la del dissabte a la nit, coincidint amb l'oferta cultural i l'activitat de Botigues a la plaça. Enguany, a més d'augmentar el número de paquets venuts, també s'ha aconseguit atraure públic de fora de Cardedeu gràcies a la programació de cinema i teatre.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: