|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Esport

Dimarts, 17 de juny de 2014

La secció de sincronitzada del Club Natació Pinetons de Cardedeu es proclama campiona al Campionat de Catalunya benjamí

L'equip de natació sincronitzada del Club Natació Pinetons, en la modalitat de rutina combinada, categoria nivell 3, va guanyar la medalla d'or del Campionat de Catalunya benjamí, que es va celebrar aquest cap de setmana a la piscina municipal de Montjuïc.

L'equip està format per Laia Zarco, Irati Pérez, Martina Collet, Martina Ribalta, Abril Gimenez, Laia Boté, Ona Boté, Maria Espinola, Maria Albareda, Emma Sanabria, Regina Casino i Ariadna Lloberas, entrenades per Txell Peypoch.

El C.N. Pinetons també va participar en les categories: nivell 1 (nenes nascudes el 2005 o posteriors) i nivell 2 (nenes nascudes el 2004 o posteriors). Les 10 esportistes del nivell 1, que competien per primera vegada en combo, van aconseguir un meritori 5è lloc. Per altra banda, les component del nivell 2, van acabar sisenes. Les nenes de l'escola van aconseguir un merescut 4t lloc.

Imatges

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: